Όροι χρήσης

Περί Πνευματικής ιδιοκτησίας:

Η ιστοσελίδα www.pantazisparts.gr είναι o επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας μας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που συμπεριλαμβάνει εικόνες, κείμενα και προϊόντα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή. Τυχόν αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της “ Pantazis Parts “.
Οι περιγραφές, οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα λογότυπα που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση του χρήστη μέσα σε αυτό.
Όλα τα λογότυπα που παρουσιάζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που αντιπροσωπεύουν. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες μας δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να ερμηνευτεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Προσωπικά Δεδομένα:

Η εταιρία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα σ
ε περίπτωση παραγγελίας ή προσφοράς προϊόντων.
Οι πληροφορίες αυτές είναι : Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία για το αυτοκίνητο σας. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποστολή των αγορών σας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε καμία χρήση των δεδομένων αυτών, εκτός από τη χρήση που αναφέρουμε παραπάνω σύμφωνα με την Νομοθεσία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
 
Περί Εγγύησης:

Όλα μας τα είδη καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από την εγγύηση, τους όρους και το χρόνο που δίνει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής τους και τα οποία δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που τυχόν προκύψει ,αφού ο ρόλος της Εταιρείας μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες που μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους
Η απόδειξη αγοράς και η άθικτη συσκευασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση.
Όλα μας τα είδη ελέγχονται πριν από την αποστολή τους για τυχόν αστοχίες η ζημιές. Είδη φανοποιείας και ευαίσθητα μέρη συσκευάζονται με προσοχή.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα κατά το διάστημα της εγγύησης η
 συνήθης διαδικασία είναι, η επιστροφή του προϊόντος μέσα στην άθικτη συσκευασία του και:

✔️ Σε περίπτωση που η ζημιά είναι εμφανής, άμεση αντικατάσταση
✔️ Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει αποστολή στο προμηθευτή μας, αξιολόγηση από το ειδικό τμήμα και άμεση απάντηση προς εσάς μαζί με όλη τη διαδικασία αλληλογραφίας.


Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημίες που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν μόνο, λόγω μη σωστής λειτουργίας του, και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγοντα, ή λόγω κακής τοποθέτησης και συναρμολόγησης του, ή την περίπτωση κακής χρήσης του, ή λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτό για τα οποίο έχει κατασκευαστεί (π.χ. αγωνιστική χρήση χωρίς να το ορίζουν οι προδιαγραφές του)
Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων. Η μεταφορά γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και μόνο από τους όρους του εκάστοτε μεταφορέα.
Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και παροχή σέρβις από τους αντιπροσώπους των εργοστασίων.

 
Μεταφορά /Κόστος και Παραδόσεις:

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα ως εξής :

✔️ Από το κατάστημα μας από τις 08.30 έως τις 16.30
✔️ Με Courier, μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες στο χώρο σας (Η συνήθης παράδοση γίνεται την επόμενη της παραγγελίας). Η εταιρεία μας έχει συνάψει ειδικές τιμολογιακές συμφωνίες με εταιρείες courier. Οι δυσπρόσιτες περιοχές τιμολογούνται με ειδικές χρεώσεις. Υπάρχει λίστα με τις περιοχές αυτές για όποιον ενδιαφέρεται.

✔️ Με μεταφορική εταιρεία (Κυρίως για ογκώδη ανταλλακτικά).
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στις κεντρικές αποθήκες ή στα σημεία διανομής της κάθε μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. Παράδοση στο χώρο σας γίνετε (ανάλογα με την περιοχή ) μετά από αίτηση σας και με το ανάλογο κόστος.

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων.
✔️ Με Courier : Το κόστος μεταφοράς αναγράφεται μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων και πληρώνεται με το συνολικό αντίτιμο.(εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές)
✔️ Με μεταφορική εταιρεία : Το κόστος μεταφοράς δεν αναγράφεται μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων και πληρώνετε στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των προϊόντων . Οι δυσπρόσιτες περιοχές τιμολογούνται με ειδικές χρεώσεις.